2011-10-26

Återvinning...

Gamla bönburkar som blivit söta krukor...

Gammalt som blir som nytt...


Kanske dagens tanke :)?... vad det finns mycket man kan ge nytt liv och använda igen!


Själv skulle jag också behöva lite ny energi ;) Kanske skulle man ta vovven med sig och ge sig ut på en höstpromenad i eftermiddag ...


Det gäller att ta till vara på ljuset..till helgen blir det ju dessutom vintertid....


Så till något helt annat....Jag håller på med ett spännande projekt här hemma - nämligen att tvätta mina fårskinnsfällar för första gången. Det skall bli mycket spännande att se hur resultatet blir...Det som plockades ur tvättmaskinen såg inte mycket ut för världen och jag hoppas verkligen att det blir bättre...


//Anette

2011-10-19

Onsdagsinpiration





Lite badrumsinspiration från Sköna Hem...

Hejsan!


Idag bjuder inte vädrets gudar på någon vidare inspiration (regnar och blåser) så jag tänkte istället bidraga med lite av den varan...;) Kan behövas något uppiggande så här mitt i veckan!


Jag letar som sagt inspiration för badrumsrenovering, men kan inte riktigt bestämma hur jag vill ha det...man kan ju i alla fall alltid drömma ;)


Ha det gott!

//Anette

2011-10-16

Det skall börjas i tid...

Jultillverkningen är nu i full gång...

Godmorgon Sköna Söndag!


Idag blir det en tur till det "stora varuhuset". Jag vill ha lite badrumsinspiration till "min":) sedan länge planerade badrumrumsrenovering... Den som väntar på något gott heter det ju...Även de är ju i full gång med julpyntet har jag hört.


//Anette

2011-10-15

Lördagsbestyr...



Skönt och mysigt med lite tända ljus nu när det är både kallt och mörkt på mogonen...Den fina hästen är ett fynd från Trädgårdsdagen på Sofiero Slott.



God förmiddag!



Idag tänkte jag få tummen ur och få fixat det sista i trädgården inför hösten. Detär ju utlovat klart och fint höstväder så det känns som att det gäller att passa på. Innan man vet ordet av så är det kanske snö...Nej, det får vi väl förstås inte hoppas men det går ju onekeligen åt det hållet!



Jag har dessutom köpt lite lökar som skall grävas ner. I år har jag bara köpt alliumlökar då vi ofta har besök av rådjur och annat som älskar tulpaner lika mycket som jag :( I och för sig...allium är inte så illa det heller.



Ha en skön lördag!

//Anette